B & E

Jacuzzi & Sauna Verhuur

Contact

Jacuzzi verhuur b&e

Nieuweweg 70

3248BE te Melissant (NL)

31 (0)6-23511194
of 31 (0)6-21576592

info@jacuzzi-sauna-verhuur.nl

Een jacuzzi arrangement voor een dag, week of weekend

Wie droomt er nu niet van…in je eigen tuin heerlijk relaxen in het warme bruisende water van een jacuzzi? Die droom is eenvoudig te verwezenlijken want je kan sinds begin (maand) bij ons een jacuzzi huren om samen met je vriend(in), vrienden of familie te genieten van het ultieme wellness gevoel. Het is niet alleen ontspannend, gezond maar natuurlijk ook pure fun!

 

Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen! Een jacuzzi huren kan al vanaf 1 dag maar je kunt ze ook voor een weekend, midweek of een week huren. We maken voor de jacuzzi verhuur gebruik van echte kwaliteit jacuzzi’s die ook nog eens plug-n-play zijn. De (onze jacuzzi) (voor 4 personen) en de (onze jacuzzi) voor 5 en 6 personen fungeren volgens het principe: stekker erin en draaien.

Wij zijn een bedrijf wat zich compleet focust op het verhuren van jacuzzi’s. Doordat wij de enige zijn in onze klasse kunnen wij u goedkoop een jacuzzi laten huren. Met kwaliteit heel hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u een exclusieve belevenis ervaart die u niet meer zult vergeten. Of het nu om grote evenementen of bij iemand achter in de tuin. Bij ons is bijna alles mogelijk.